Murtomaahiihtoa vai sisustamista? Ehkä kuitenkin molempia!

Mikä on sinun suosikkivuodenaikasi? Vai onko niin kuin useimmilla muillakin, että kaikissa vuodenajoissa on se jokin. Kesällä miettii toisaalta kesän ihanuutta, lämpöä ja aurinkoa, uimista, ruokailua ulkona, kuten puutarhajuhlia, makeita mansikoita ja lintujen laulua. Kesälomaa!

Ja kuitenkin jostain mieleen hiipii tuleva talvi, Lapin lomat lumisine hiihtorinteineen, lämmin kaakao, glögi, aattoilta ja joulupukki. Murtomaahiihto, joka on suomalaisten lempilaji.

Kesän raikkaat tuulet omassa makuuhuoneessa

Miksi et tällä kertaa sisustaisi huonetta kauniin kesäiseksi kukkakedoksi, joka sateisen syksyn ja kylmän talven aikana antaa toivoa siitä, että pian se kesä taas tulee? Makuuhuoneeseen sopivat erinomaisesti esimerkiksi kauniit kukkatapetit. Punaisia ruusuja, luonnonkukkia, merta, järviä, sademetsiä, eläimiä – hienompia aiheita ei voisi ollakaan. Kaikki edellä mainitut löytyvät kätevästi kotitapetti.fi -verkkokaupan valikoimista. Miten olisi kauniin hempeät kukkatapetit myös olohuoneeseen samankaltaisten verhojen ja kokonaisuuteen sopivan maton ja huonekalujen kanssa? Ai, miten ihanaa! Vaan entäpä hinta ja tuleva Lapin loma revontulien ja lempilajin murtomaahiihdon parissa?

Hintatakuu ja ilmainen toimitus

Heitä huolet pois ja nauti kauniiden kukka-, luonto- ja vaikkapa eri teemoihin painottuvien valokuvatapettien katselusta. Korkealuokkaiset tapetit vaativaankin makuun löytyvät edullisesti kotitapetti.fi-verkkokaupasta, ja saat ilmaisen toimituksen ja hintatakuun. Lisäksi tilatessasi häikäisevän kauniit kukkatapetit kotitapetti.fi-nettimyymälästä säästät aikaa, vaivaa ja riihikuivaa rahaa. Korkeilla polttoaineiden hinnoilla ei todellakaan kannata lähteä isoihin tavarataloihin ja paikalle tultuaan huomata, että oma suosikkitapetti on jo mennyt. Kotitapetti.fi-verkkokaupassa saat juuri sitä tuotetta kuin haluat ja juuri sen määrän kuin tarvitset.

Tiesitkö, että ostaessasi kotitapetti.fi-verkkokaupasta valitsemasi tapetit, voit myös asentaa ne itse helposti seinällesi tapettien asennusoppaan ja kätevän DIY-työkalusetin avulla. Nyt on varaa talviseen lomaan vaikka Sveitsin Alpeille hiihtämään! Lisäksi voit tilata vain juuri sen määrän tapettia kuin tarvitset ja käyttää vain sen verran liimaa kuin tarvitset.

Murtomaahiihto on suomalaisten makuun

Tiesitkö, että menneinä lähivuosina “murtsikkahiihto” kohosi suomalaisten trendikkääksi ykköslajiksi. Oli vuosi 2015 ja tutkimusten mukaan suomalainen viipyi yhdellä hiihtolenkillään yhteen menoon 78 minuuttia. Laji päihitti kirkkaasti monet muut liikuntalajit, sillä suomalainen maasto on kuin tehty murtomaahiihtoon, jonka lisäksi hiihto kohentaa loistavasti jokaisen peruskuntoa iästä tai hiihtokokemuksesta riippumatta. Kaiken kaikkiaan upea laji, ei voi muuta sanoa!

Lapin hohtaville hangille siis käy tie, kun vain ensin tulee talvi. Toisaalta, kodin remonttikin on kesken ja hyvin toteutettu sisustus saa mielen hyväksi ja kodikkuuden lisääntymään. Itsensä toteuttaminen on mukavaa varsinkin juuri sisustamisessa, jolloin käden jälki näkyy heti.

Miten helppoa sisustaminen ja tuleva loma onkaan kun kaiken saa hoidettua kätevästi samalla kertaa! Ja sitten vain suunnittelemaan tulevaa unelmien lomaa!